Culinair

 • Restaurant

  In landelijk industriële stijl

  In ons sfeervolle restaurant laten we u graag kennis maken met bijzonder smakelijke gerechten en lokale streekproducten. Het restaurant is kortgeleden geheel opnieuw ingericht in landelijk industriële stijl. Met uitzicht over het vijverterras en het water is het een mooie, moderne plek om met uw tafelgenoten te genieten van onze diverse menukaart. Een veel gekozen optie is ‘Chef’s surprise menu’ een door onze chef Fred Smits samengesteld wisselend maandmenu met producten van het seizoen.

  Dagelijks van 18:00u - 22:00u

 • Bar & Lounge

  ' de huiskamer '

  De lounge van Landgoed Overste Hof wordt zeer typerend de huiskamer genoemd. Een gezellige plek om een praatje te maken, te spieken wat er in de open keuken gaande is of om een boek te lezen in de grote fauteuils bij de open haard. Ook kunt u plaatsnemen aan de bijzondere leestafel, om te genieten van een kopje koffie en een tijdschrift. In de huiskamer voelt het altijd als thuiskomen.

  Dagelijks van 18:00u - 22:00u

 • Terras

  Uitzicht over de vijvers

  Op ons terras aan het water is zonder twijfel goed vertoeven op Landgoed Overste hof. Te midden van de natuur en met uitzicht over de vijver geniet u van een overheerlijk hapje en een drankje. Op ons modern ingerichte terras waant u zich in het buitenland. In de koudere maanden geven we u graag een warme plaid, zodat u het hele jaar door kunt genieten van de heerlijke buitenlucht.

  Dagelijks van 10:00u - 22:00u

 • Chef Kok

  De keuken van Fred Smits

  Onze chef-kok Fred Smits heeft jarenlange ervaring op het hoogste niveau. Als kok heeft hij zijn strepen verdient bij het gerenommeerde Amstel Hotel in Amsterdam. Daar werkte hij samen met een van Nederlands bekendste Chef`s Robert Kranenborg. Ook was hij jarenlang vaste kok bij restaurant de Hamert, kasteel Wittem en hotel Derlon in Maastricht. Fred is onze meester in de keuken, bij hem is alles toevertrouwd.

  De keuken is de gehele dag geopend

 • Diner

  In ons restaurant kunt u iedere avond heerlijk dineren tussen 18.00 – 22.00 uur met uitzicht op het water en de mooie landelijke omgeving Naast de prachtige ambiance is het natuurlijk het allerbelangrijkste dat u geniet van mooie wijnen en lekker eten. Wilt u meer privacy tijdens het eten of wilt u met een groot gezelschap dineren? Dan kunt U terecht in onze vijverkamer. In deze ruimte tafelt u in een rustige ambiance met familie, vrienden of bekenden.

  Dagelijks van 18:00u - 22:00u

 • Borrel

  Iedereen lust wel iets

  Borrelen is iets waar je iedere dag naar uitkijkt. Borrelen kan in principe ook iedere dag en al vanaf 15.00, maar borrelen op vrijdag na het werk of in het weekend is toch altijd net wat leuker. Helemaal met mooi weer, met z’n alle het terras aan het water. Daarnaast is onze intieme huiskamer met openhaard de perfecte plek voor uw gezelschap. Als je heerlijk en uitgebreid wilt borrelen en op een leuke plek, kom dan naar Overstehof voor een heerlijk plankje met lekkers.

  Kan eigenlijk iedere dag

 • Lunch

  privé of zakelijk, snel of langzaam

  Landgoed Overste Hof is uw ideale locatie voor een lunch of zakenlunch in Parkstad. In een sfeervolle omgeving bieden wij u de lekkerste lunchgerechten voor u en uw collega’s, klanten, zakenpartners of andere zakenrelaties. Of u nu een snelle, lichte lunch of juist een uitgebreide meergangen verrassingslunch wenst, u geniet altijd van de heerlijke lunchgerechten die onze koks voor u maken. U kunt daarbij kiezen uit warme of koude lekkernijen, zoals de heerlijkste sandwiches of lekkere salades.

  Dagelijks van 12:00u - 17:00u

 • Ontbijt

  Begin de dag goed

  U kunt van 07:00 tot 10:00 uur in alle rust genieten van uw ontbijt met een heerlijke kop koffie of thee. Wilt u eerder komen ontbijten, dan is dit in overleg mogelijk. In de ontbijtruimte staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Een assortiment van broodjes en boterhammen, mini-croissantjes, verschillende soorten broodbeleg, yoghurt, fruit, diverse dranken, gekookte eitjes, roerei met spek en verschillende zoetigheden. Zodra de ochtendzon warm genoeg is, kunt u op ons vijverterras van het ontbijt genieten.

  Dagelijks van 07:00u - 10:00u

 • High Tea

  Glaasje Prosecco bij binnenkomst

  Bij Overstehof kunt u ook genieten van een high tea. 2 uur onbeperkt verschillende theesoorten en heerlijke koffie van Blanche Dael. En nee, een high tea is echt niet ouderwets. Tegenwoordig is high tea helemaal hot. Een gezellig en bijzonder uitje met de hele familie of vrienden. Elke dag kunt u genieten van een onvergetelijke high tea. Een high tea wordt op reservering geserveerd in ons restaurant of bij lekker weer op ons terras. Een minimum aantal twee personen in vereist.

  € 18,50 | Dagelijks van 12:00u - 17:00u

 • High Tea Deluxe

  Langer kletsen, langer genieten

  Bij Overstehof kunt u ook genieten van een high tea. 2 uur onbeperkt verschillende theesoorten en heerlijke koffie van Blanche Dael. En nee, een high tea is echt niet ouderwets. Tegenwoordig is high tea helemaal hot. Een gezellig en bijzonder uitje met de hele familie of vrienden. Elke dag kunt u genieten van een onvergetelijke high tea die op reservering wordt geserveerd in ons restaurant of bij lekker weer op ons terras. Bent u allergisch voor bepaalde producten of heeft u specifieke dieetwensen? Laat het ons weten!

  € 22,50 | Dagelijks van 12:00u - 17:00u

 • Luxe Lunch

  Vlees, Vis of Vegetarisch

  Even er tussenuit.. Verwend worden, de boel de boel laten en nieuwe inspiratie opdoen. Of met een van uw relaties zakelijk lunchen? Geniet van een 2-gangen lunch, vlees. vis of vegetarisch, een culinaire verrassing van onze chef kok Fred Smits. Mocht u graag zakelijk willen lunchen, de luxe lunch kan binnen één uur geserveerd worden.

  € 19.50 | 12:00u - 17:00u

 • Eerste Kerstdag

  A la carte of Surprise

  Eerste Kerstdag serveren wij de gehele dag zowel tijdens de lunch als in de avond ons à la carte menu. Ook kunt u zich laten verrassen met een 3, 4 of 5-gangen surprise menu.
  3 gangen surprise menu € 39,-
  4 gangen surprise menu € 44,-
  5 gangen surprise menu € 49,-
  Reserveren mogelijk vanaf 12:00u. Gelieve duidelijk het aantal personen, de tijd en eventuele allergieën aangeven.

  Aanvang: vanaf 12:00u

 • Tweede Kerstdag

  Brunch & Diner

  Tweede Kerstdag serveren wij vanaf 12:30u tot 16:00u het Kerst brunchbuffet, deze is inclusief drank voor € 59,- per persoon. ‘S avonds serveren wij vanaf 17:00u ons à la carte menu of een 3, 4 of 5-gangen surprise menu.
  3 gangen surprise menu € 39,-
  4 gangen surprise menu € 44,-
  5 gangen surprise menu € 49,-
  Reserveren mogelijk vanaf 12:00u. Gelieve duidelijk het aantal personen, de tijd en eventuele allergieën aangeven.

  Aanvang: Brunch 12:30u | Diner 17:00u

 • Derde Kerstdag

  Ontbijt & After Christmas

  Derde Kerstdag serveren wij van 8:30u tot 11:00u een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Volwassenen € 22,50 en kinderen 4 t/m 10 jaar € 11,-. ‘S avonds maakt onze Chef Fred een kerstdiner, à la carte of surprise tegen een gereduceerde Derde Kerstdag prijs.
  3 gangen surprise menu € 29,-
  4 gangen surprise menu € 34,-
  5 gangen surprise menu € 39,-
  Gelieve duidelijk het aantal personen, de tijd en eventuele allergieën aangeven.

  Aanvang: Ontbijt 8:30u | Diner 17:00u

 • Nieuwjaarsdag

  Ontbijt, Brunchbuffet & Diner

  Op 1 januari luiden wij graag met u het nieuwe jaar in. Het ontbijt start om 09:00 uur, luxe ontbijten kan voor € 22,50 per persoon.. Om 13.00 uur start onze nieuwjaarsbrunch, deze is inclusief drank voor € 49,00. ‘S avonds serveren wij vanaf 17.00 uur het nieuwjaarsdiner, keuze uit a la carte en surprise menu.
  3 gangen surprise menu: € 32,-
  4 gangen surprise menu: € 37,-
  5 gangen surprise menu: € 42,-
  Gelieve duidelijk het aantal personen, de tijd en eventuele allergieën aangeven.

  Aanvang: Ontbijt 9:00 | Brunch 13:00u | Diner 19:00u