Culinair

 • Restaurant

  In landelijk industriële stijl

  In ons sfeervolle restaurant laten we u graag kennis maken met bijzonder smakelijke gerechten en lokale streekproducten. Het restaurant is kortgeleden geheel opnieuw ingericht in landelijk industriële stijl. Met uitzicht over het vijverterras en het water is het een mooie, moderne plek om met uw tafelgenoten te genieten van onze diverse menukaart. Een veel gekozen optie is ‘Chef’s surprise menu’ een door onze chef Fred Smits samengesteld wisselend maandmenu met producten van het seizoen.

  Dagelijks van 10:00u - 22:00u

 • Bar & Lounge

  'De huiskamer'

  Onze lounge wordt zeer typerend de huiskamer genoemd. Een gezellige plek om een boek te lezen in een van de grote fauteuils, of aan de bar te genieten van een drankje terwijl u spiekt wat er in de keuken gebeurt. Ook kunt u plaatsnemen aan onze bijzondere leestafel, om te genieten van een kopje koffie en een tijdschrift. In de huiskamer voelt het altijd als thuiskomen.

  Dagelijks van 10:00u - 22:00u

 • Terras

  Genieten aan het water

  Op ons vijverterras geniet u van de rust te midden van de natuur. Op een zonnige dag is het heerlijk vertoeven met een hapje en een drankje en uitzicht op het water. Een fijne plek om even bij te komen na een wandeling door het prachtige Strijthagerbeekdal. Samenzijn met vrienden en familie, een goed boek lezen of bijzondere vogels spotten rondom de vijver; het is zonder twijfel goed vertoeven. In de wat frisse maanden geven we u graag een warme plaid, zodat u het hele jaar door kunt genieten van de heerlijke buitenlucht.

  Dagelijks van 10:00u - 22:00u

 • Chef-Kok

  De keuken van Fred Smits

  Onze chef-kok Fred Smits heeft jarenlange ervaring op het hoogste niveau. Als kok heeft hij zijn strepen verdiend bij het gerenommeerde Amstel Hotel in Amsterdam. Daar werkte hij samen met een van Nederlands bekendste Chef`s Robert Kranenborg. Ook was hij jarenlang vaste kok bij restaurant de Hamert, kasteel Wittem en hotel Derlon in Maastricht. Fred is onze meester in de keuken, bij hem is alles toevertrouwd.

  Dagelijks van 12:00u – 22:00u

 • Diner

  Op een unieke plek

  In ons restaurant kunt dineren in mooie, landelijke omgeving. Naast de prachtige ambiance is het natuurlijk het belangrijkste dat u geniet van lekker eten en mooie wijnen. Wilt u meer privacy tijdens het eten of wilt u met een groot gezelschap dineren? Dan kunt u terecht in onze Vijverkamer.

  Onze keuken is dagelijks geopend van 12:00u tot 22:00u

 • Borrel

  Altijd een goede reden om te borrelen.

  Een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, geboorte of reünie is hét moment om samen te proosten. Maar borrelen is ook heerlijk wanneer je wilt bijpraten met vrienden, vrienden of een zakenpartner. Of gewoon, omdat het vrijdag is. Met mooi weer op ons vijverterras en in de winter in onze huiskamer bij de haard.
   
  Met een gezelschap genieten van een hapje en drankje voor een gunstig tarief? Informeer dan naar onze borrelarrangementen.

 • Lunch

  Privé of zakelijk, snel of langzaam

  De ideale locatie voor een lunch in Parkstad. Centraal gelegen en altijd een parkeerplaats voor de deur. Een discrete locatie voor een lunch met uw zakenrelatie of collega. In een sfeervolle omgeving genieten van heerlijke lunchgerechten, zoals diverse bammetjes, een uitsmijter of salade. Liever uitgebreid genieten? Kies dan onze 2 gangen verrassingslunch van de chef en kies voor vlees, vis of vegetarisch. Weinig tijd? Geef het even aan! Wij serveren deze Luxe Lunch dan binnen één uur.

  Dagelijks van 12:00u - 17:00u

 • Ontbijt

  Begin de dag goed

  Tussen 7:00u en 10:00u kunt u in alle rust genieten van een ontbijt met een heerlijke kop koffie of thee en een assortiment van broodjes, boterhammen, croissantjes, verschillende soorten broodbeleg, yoghurt, fruit, gekookte eieren, roerei en verschillende zoetigheden.

  Dagelijks van 07:00u - 10:00u

 • High Tea

  2 uur onbeperkt genieten

  Een glaasje bubbels bij binnenkomst, waarna u 2 uur onbeperkt geniet van verschillende theesoorten en aromatische koffie van Maison Blanche Dael. Gedurende de 2 uur durende High Tea serveren wij allerlei hartige hapjes en heerlijke zoetigheden. Een gezellig uitje met familie, vriendinnen of collega’s. Een High Tea wordt op reservering geserveerd in ons restaurant of bij lekker weer op ons terras aan het water. Een High Tea kunt u al reserveren vanaf 2 personen.

  € 22,50 | Dagelijks van 12:00u - 17:00u

 • High Tea Deluxe

  Langer kletsen, langer genieten

  Kies voor een upgrade en geniet een uur langer. 3 uur onbeperkt genieten van onze verschillende theesoorten en aromatische koffie van Maison Blanche Dael. Gedurende de 3 uur durende High Tea Deluxe serveren wij allerlei hartige hapjes en heerlijke zoetigheden. De High Tea Deluxe wordt uitgebreid met enkele warme hapjes, zoals bacon and eggs en een pasteitje gevuld met kippenragout. Een gezellig uitje met familie of vriendinnen en tevens zeer geschikt voor babyborrels. Een High Tea Deluxe wordt op reservering geserveerd in ons restaurant of bij lekker weer op ons terras aan het water. Een High Tea Deluxe kunt u al reserveren vanaf 2 personen.

  € 24,50 | Dagelijks van 12:00u - 17:00u

 • Luxe Lunch

  Vlees, vis of vegetarisch

  Even er tussenuit, ontsnappen aan de drukte en hectiek van alledag. Gezellig bijkletsen met een vriendin of familie, of met een van uw relaties zakelijk lunchen? Geniet van een 2-gangen lunch, waarbij u een keuze maakt tussen vlees, vis of vegetarisch. Een culinaire verrassing van onze chef- kok Fred Smits. Weinig tijd? Geef het even aan! Wij serveren deze Luxe Lunch dan binnen één uur.

  € 19.50 | 12:00u - 17:00u

 • Pasen

  21 + 22 april

  Pasen gezellig met de familie vieren? Het lange paasweekend geeft je extra tijd om leuke dingen met de familie te doen. De paasbrunch is de perfecte activiteit voor de hele familie. De Paasbrunch bij Overstehof is geschikt voor jong én oud, grotere en kleinere groepen. Paaszondag en paasmaandag begint de brunch om 12:30u.
  De paasbrunch exclusief drank (incl. koffie & thee) bieden wij aan voor €30,- voor kinderen 4-12 jaar €12,50. De paasbrunch inclusief drank (koffie & thee, frisdrank, bier van het vat en huiswijn) bieden wij aan voor €35,- voor kinderen 4-12 jaar €15,50

  12:30u - 16:00u