Koffietafel

 • Alles is mogelijk

  moeilijke dag toch mooi afsluiten

  U zoekt een locatie voor een koffietafel in de buurt van Heerlen of Landgraaf? Landgoed Overstehof beschikt over diverse ruimtes om gezelschappen te ontvangen voor een samenzijn na de uitvaart. Onze ruimtes, bijvoorbeeld ons restaurant, zijn bijzonder geschikt voor een persoonlijke afscheidsceremonie. Onze koffietafels vinden altijd in een ruimte plaats die is gereserveerd voor uw gezelschap, zodat u op een discrete en rustige manier samen kunt zijn. Wij bieden een aantal mogelijkheden. Specifieke wensen nemen we graag mee.

  Dagelijks van 10:00u - 18:00u

 • 4 zalen

  Altijd een geschikte ruimte

  Landgoed Overstehof beschikt over 4 zalen, van verschillend formaat. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap kunt u terecht in onze zaal de Vijverkamer met uitzicht over de vijver of in onze lounge. Is het gezelschap groter dan is er uiteraard de mogelijkheid dat u het restaurant tot uw beschikking heeft. Daarnaast is er ook nog onze Koetszaal die plaats biedt voor gezelschappen tot 250 personen. Wij denken graag met u mee over de invulling. Dit kan ook in een persoonlijk gesprek onder het genot van een kopje koffie.

  Dagelijks van 10:00u - 18:00u

 • Uitvaart op locatie

  bij Landgoed Overste Hof

  Het komt steeds vaker voor dat een uitvaartplechtigheid plaats vind op een alternatieve locatie en niet meer in het uitvaartcentrum. Bij ons is het mogelijk om uitvaarten op locatie te houden tot een maximum van 200 personen. Wij hebben meerdere ruimtes ter beschikking die geschikt zijn voor een liefdevol afscheid. Daarnaast kunnen wij met al uw wensen rekening houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafel voor een foto die aan het begin van de ruimte geplaatst wordt, het aantal kaarsen dat u in de ruimte wenst, de plaats voor het condoleance register enzovoorts. Na de uitvaart hebben wij ook diverse ruimtes ter beschikking die geschikt zijn voor het houden van de koffietafel.