Seizoensmenu € 23,50 per persoon, gelieve vooraf te reserveren

Voorgerechten

Duo van noorse zalmfilet; rosbief van zalm en een cannelloni van gerookte zalm gevuld met tartaar, verse kruiden en wasabi mayonaise

Licht gerookte Runderribeye op een salade van knapperige spitskool begeleid door rucola en truffelcrème

Procureur van hert met gekonfijte veenbessen, knapperige salade en een bitterbal van hertenstoof

Hoofdgerechten

Op Limburgse wijze bereide konijnenbout met aardappelpuree, rode kool, en gestoofde gieser wildeman stoofpeer

Scholfilet onder een groene kruidenkorst met kappertjes, kruidensaus, aardappel taartje en gepofte cocktail tomaatjes

Zacht gegaarde eendenbout met zuurkoolstamppot, krokante spekjes en jus met calvados

Dessert

Trilogie van chocolade; Witte chocolade mousse, warme brownie en chocolade ijs

Bosvruchten bavarois met mangosorbet ijs en gel van framboos

Peer trifle met kaneel ijs en mascarpone mousse

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Neemt u liever telefonisch contact met ons op dan kunt u ons bereiken via +31 (0)45 20 80 200 of wilt u ons een email sturen, mail dan naar info@overstehof.nl