Trouwen & Feestelijk

 • Officiële trouwlocatie

  Romantische plek vol charme

  Landgoed Overste Hof is een officiële trouwlocatie van de gemeente Landgraaf. Het is dan ook mogelijk om de trouwplechtigheid te houden in een van de sfeervolle ruimtes, buiten op ons vijverterras of in het gras aan de waterkant. Landgoed Overste Hof biedt u een totaalplaatje. Van de trouwceremonie en receptie, tot het huwelijksfeest en de bruidssuite. Doordat ons landgoed een grote oppervlakte beslaat, kunnen wij u een breed scala aan mogelijkheden bieden.

 • Landgoed Exclusief

  Een sprookjeslocatie voor u alleen!

  Een landgoed als privélocatie. De gehele locatie tot uw beschikking. Dat wilt toch iedereen?! Wij bieden de mogelijkheid om ons gehele landgoed, inclusief de hotelkamers, aan u ter beschikking te stellen. Trouwen bij Landgoed Overste Hof is een unieke ervaring. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij ons kunt u terecht voor het totaalplaatje, van trouwceremonie en receptie, tot het huwelijksfeest en de bruidssuite. Een trouwceremonie kan buiten plaatsvinden, op ons sfeervolle binnenhof of aan het water. De mogelijkheden voor het diner zijn eindeloos en voor het huwelijksfeest hebben we voor elk aantal gasten een geschikte ruimte. Wanneer u kiest voor ons Landgoed Exclusief heeft u volledige vrijheid in de keuze voor ruimtes, diner en de eindtijd van het feest. En het allerbelangrijkste: u weet exact waar u aan toe bent, zonder financiële verrassingen achteraf. Maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en bezichtiging van onze locatie!

 • Huwelijksfeest

  Wij maken elke bruiloft uniek. Doordat ons landgoed een grote oppervlakte beslaat, kunnen wij een breed scala aan mogelijkheden bieden. Onze grote feestzaal is geschikt voor maximaal 500 gasten en is geheel naar eigen wens te decoreren. Deze feestzaal grenst aan ons romantisch binnenhof, de ideale plek voor een bruiloft tijdens de warme zomeravonden. Voor minder grote huwelijksfeesten is onze Vijverkamer of Lounge uitermate geschikt. De mogelijkheden voor het diner op jullie grote dag zijn eindeloos; van buffet of walking-dinner, tot een uitgeserveerd diner of een BBQ. En een huwelijksfeest sluiten we natuurlijk af met een Midnightsnack.

 • Bruidssuite

  Als er een eind is gekomen aan die mooie, maar tevens lange dag, is er niets zo fijn als een heerlijk bed dat enkele meters verderop op jullie staat te wachten. Voor de meeste bruidsparen is de huwelijksnacht heel symbolisch. Het is in ieder geval de eerste keer dat jullie samen slapen als getrouwd stel; een bijzonder moment. Een overnachting in een luxe hotelkamer is daarom de perfecte afsluiting van jullie bruiloft. Onze bruidssuite beschikt over een heerlijk bed en een vrijstaande jacuzzi. Een kamer waarin jullie helemaal tot rust komen na deze indrukwekkende dag en de volgende ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt op bed óf bij mooi weer in jullie eigen tuin.

 • Koetszaal

  Onze grote feestzaal is geschikt voor maximaal 500 gasten (staande gasten) en is geheel naar wens te decoreren. Wij kunnen u daarbij helpen. We hebben enkele prefered partners die u helpen van onze zaal een sfeervolle feestlocatie te maken. Onze Koetszaal is uitstekend in te richten als dinerzaal én feestzaal. De koetszaal beschikt gedeeltelijk over een houten dansvloer en een DJ of band kan zowel voor als op het podium worden geplaatst. De feestzaal grenst aan ons romantisch binnenhof, waardoor het tijdens de warme zomeravonden mogelijk is om ook een buitenruimte te creëren voor uw gasten.

 • Vijverkamer

  Ons vijver restaurant heeft een capaciteit tot maximaal 40 personen (zittende gasten). Indien er een informele opstelling in de zaal wordt geplaatst, waarbij statafels gebruikt zullen worden, heeft de zaal een capaciteit tot ongeveer 70 personen. Deze zaal grenst aan ons vijverterras en biedt uitzicht op de bosrijke, groene omgeving. Onze Vijverkamer is de perfecte ruimte voor een babyborrel, een babyshower, een koffietafel, een High Tea, of intieme bruiloft.

 • Lounge

  Onze Lounge heeft een capaciteit tot maximaal 60 personen zittend. Indien er voor een informele opstelling gekozen wordt met gebruik van statafels dan is deze zaal geschikt voor maximaal 100 personen. Deze ruimte kenmerkt zich door de karakteristieke uitstraling en het warme gevoel van een huiskamer. De Lounge heeft een gezellig ingericht zitgedeelte bij een haard. Ideaal voor een borrel met uw vrienden of familie, of om na een wandeling met de hond even uit te rusten en te genieten van een cappuccino. Door de open keuken neemt u letterlijk een ‘kijkje in de keuken’ en heeft u direct contact met de koks.

 • Restaurant

  In ons restaurant kunt u alle dagen van de week terecht voor een kopje koffie met Limburgse vlaai, een lunch of een uitgebreid diner en bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op het zonnige terras dat direct aan de vijvers ligt, midden in het groen van Landgoed Overste Hof en biedt plek aan maximaal honderd personen. Het restaurant is uitermate geschikt voor een mooi begin van uw feestavond. Een heerlijk diner met alle gasten of een uitgebreid en exclusief buffet zal in overleg geserveerd worden.

 • Binnenhof

  Een romantische trouwceremonie in de buitenlucht? Een authentiek binnenhof van een carré boerderij is daarvoor natuurlijk het perfecte decor. Men zou bijna vergeten dat we in Nederland zijn. Een ceremonie of een intiem feest, alles is mogelijk. Uiteraard staan onze sfeervolle binnenruimtes ter beschikking om de plechtigheid bij alle weertypes door te laten gaan. Samen met een persoonlijke adviseur stippelt u een gedetailleerd scenario van de dag uit.

 • Fruitweide

  Een magische plek om elkaar het jawoord te geven, midden in een landelijke en rustieke omgeving gelegen aan de vijvers van het Strijthagerbeekdal. Waar de zonnestralen door de majestueuze fruitbomen schijnen en het bruidspaar voorzien van een warme gloed. Een pittoreske combinatie van puur natuur en authentiek landschap maken het landgoed een fantastische trouwlocatie voor een exclusieve bruiloft omringd door een oase van groen. Verscholen achter de mooiste fruitbomen vindt u Landgoed Overste Hof. Een bijzondere locatie die afgeschermd is van de buitenwereld, waardoor u even vergeet waar u bent.

 • Huwelijksfeest

  Wij maken elke bruiloft uniek. Doordat ons landgoed een grote oppervlakte beslaat, kunnen wij een breed scala aan mogelijkheden bieden. Onze grote feestzaal is geschikt voor maximaal 500 gasten en is geheel naar eigen wens te decoreren. Deze feestzaal grenst aan ons romantisch binnenhof, de ideale plek voor een bruiloft tijdens de warme zomeravonden. Voor minder grote huwelijksfeesten is onze Vijverkamer of Lounge uitermate geschikt. De mogelijkheden voor het diner op jullie grote dag zijn eindeloos; van buffet of walking-dinner, tot een uitgeserveerd diner of een BBQ. En een huwelijksfeest sluiten we natuurlijk af met een Midnightsnack.

 • Bruiloft

  Een trouwdag in een exclusieve ambiance. Op Landgoed Overste Hof wordt het een gebeurtenis waar nog lang over nagepraat zal worden. Elke bruiloft is uniek. Wij hebben dan ook geen standaard offertes. Wij nodigen u graag uit voor een afspraak op locatie. Dan merkt u direct of u zicht thuis voelt in de sfeervolle ambiance van ons landgoed en bekijken we samen jullie ideeën en wensen. Samen organiseren wij de mooiste dag van jullie leven!

 • Bedrijfsfeest

  Landgoed Overste Hof is in staat om elk gewenst bedrijfsfeest tot in de puntjes te organiseren, waarbij service hoog in het vaandel staat. Of u nu een receptie, een zakelijk seminar of een personeelsfeest wenst te organiseren, wij verzekeren onze gasten een onvergetelijk verblijf. Samen bekijken we uw wensen. De ideeën kunnen niet gek genoeg zijn. Wij gaan graag de uitdaging met u aan om een spectaculair feest te organiseren, waarbij wij de organisatie voor onze rekening nemen. Uw collega’s zullen versteld staan van het eindresultaat.

 • Verjaardagsfeest

  Onze karakteristieke zalen zijn zeer geschikt voor kleine en grote verjaardagsfeesten. Houdt u meer van een uitgeserveerd diner voor een intieme kring van vrienden en familie, waarbij de tafels feestelijk zijn opgedekt, of heeft u liever een feestelijk buffet met al uw gasten? Waar u ook voor kiest, wij dragen zorg voor uw wensen en maken er samen met u een onvergetelijk feest van! Naast de diner mogelijkheden kunt u ook kiezen voor enkel een kleine lunch of een smaakvolle High Tea. Wij bieden u alle ruimte en alle mogelijkheden!

 • Jubileumfeest

  Een jubileum vier je niet iedere dag. Dus u wilt stevig uitpakken met een jubileumfeest, zodat de aanwezigen tot aan het volgende feest praten over hoe geweldig het niet was. Wij serveren heerlijke borrels met hapjes, een walking-dinner, shared dining concepten en buffetten. Jubileumevenementen zijn bij ons altijd evenementen op maat. Uw wensen zijn onze uitgangspositie. Elk jubileum wordt een uniek evenement, dat precies aansluit op het karakter van u of uw bedrijf.

 • Communiefeest

  De communie is voor de meeste kinderen een groot feest! Uw zoon of dochter heeft na maanden van voorbereiding voor het eerst mee mogen doen aan het sacrament van de eucharistie in de kerk. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Uiteraard hoort bij een communie entertainment voor de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een springkussen op ons binnenhof waar zij de hele middag kunnen vertoeven. De volwassene mag uiteraard ook niet vergeten worden, hiervoor maken wij aparte arrangementen zodat uw familie en vrienden ook in de watten legt op deze mooie dag.

 • Afstudeerfeest

  Afstuderen is een mijlpijl en dan mag er gefeest worden! Wij verzorgen uw feest met aandacht voor het kleinste detail. De zaal wordt ingericht volgens uw wensen en wij helpen u met het adviseren en uitzoeken van passend entertainment en muziek. Van een stijlvolle receptie tot een knallend feest! In elk verzoek zien wij een uitdaging en zorgen ervoor dat het precies bij uw wensen aansluit. Bij ons zijn er geen grenzen aan de mogelijkheden.

 • Promotiefeest

  Een promotie moet gevierd worden! Wellicht met familie en vrienden of zelfs met het gehele bedrijf! Landgoed Overste Hof biedt verschillende mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen. Uiteraard bent u welkom om uw promotiefeest vorm te geven naar uw eigen wensen. Wij werken graag samen met onze enthousiaste en vakkundige partners. Heeft u een thema voor uw promotiefeest? Laat het ons dan weten. Wij kleden de zaal aan in de stijl van uw thema!

 • Babyborrel

  Waarom alle drukte thuis ontvangen als u de babyborrel bij Landgoed Overste Hof kunt organiseren? Zo beperkt u het aantal kraam- of thuisbezoekjes en bespaart u dus veel tijd en energie. Wij hebben al enkele arrangementen voor u samengesteld zodat u snel een keuze kunt maken. Geef uw wensen door en wij maken direct een op maat gemaakte offerte voor u.

 • Doopfeest

  Een doopfeest op het prachtige Landgoed Overste Hof aan de vijvers! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals doopfeesten hebben wij al wat vereist is om van uw doopfeest een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een ideale ligging omringd door een natuurrijke omgeving en vijvers, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw doopfeest vlekkeloos te doen verlopen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 • All Inclusive Feesten

  Voor een compleet verzorgde feestavond

  Voor een compleet verzorgde all-in feestavond hebben wij diverse all-in arrangementen. Al deze arrangementen bestaan uit 5 uurs drankenarrangement, bestaande uit ( Brand ) bier, wijn, fris, koffie, thee en Hollands gedistilleerde dranken. Een verrukkelijk koud en warm buffet, enthousiaste bediening en de beschikking over één van onze sfeervolle feestruimtes.

 • All Inclusive Bruiloften

  Geen onverwachte kosten achteraf

  Kiest u voor een all-in arrangement nemen wij u alle zorgen uit handen. U weet vooraf exact waar u aan toe bent, er kunnen geen onverwachtse kosten meer op uw pad komen. Een all-in arrangement waarbij u het gehele Landgoed exclusief afhuurt, behoort tot de mogelijkheden. Er zullen dan geen andere gasten aanwezig zijn in ons hotel of restaurant. Het Landgoed zal geheel voor u en uw gasten privé gereserveerd zijn.