Tweede Kerstdag All In Brunchbuffet & Dinerbuffet

Brunchbuffet € 59,00 all in vanaf 12.30 uur
Dinerbuffet € 64,00 all in vanaf 19.00 uur
(incl.  koffie, thee, frisdranken, huiswijnen en bier van het vat )

BRUNCHBUFFET 

 

Voorgerechten

Diverse broodsoorten begeleid met huisgemaakte kruidenboter, aiolie en tapenades
Friszure komkommersalade met sjalotjes en bladpeterselie
Roma tomaten met rode ui, aceto balsamico en basilicum
Romige selderijsalade met sinaasappel en walnoten
Zeevruchten met limoenmayonaise en wasabi
Wildpate met een compote van veenbessen
Gerookte hamsoorten vers van het mes
Pastrami van speenvarken met huisgemaakte picalilly
Wraps gevuld met tonijnsalade en eiersalade
Gepocheerde zalm met mierikswortel créme
Gerookte eendenborst met veldsla en rode biet
Salade van krieltjes met Limburgse mosterd, gestoofde hertenbout en krokant spek

Soepen

Romige soep van bospaddenstoelen met een vleugje cognac
Royaal gevulde groenten bouillon met profiterols
Kreeftensoep met venkel

Hoofdgerechten

Zalmfilet met groene kruidenkorst en anti boise
Gebakken kabeljauwfilet op gestoofde prei in witte wijnsaus
Bretons visstoofpotje met venkel, rode paprika en saffraan
Zacht gegaarde konijnenbout met peperkoek en Limburgse stroop
Boeuf Bourgignon met zilveruitjes en bospeen
Wildzwijnsfilet (Sauerbraten) met Aachener printen en uiencompote
Varkenshaas medaillons met gebakken paddenstoelen en een vleugje truffel
Warme beenham met een saus van honing en Limburgse mosterd

Garnituren

Gebakken aardappeltjes met spekjes en ui
Spruiten puree
Pommes Duchesse
Winterse groenten
Gepocheerde geiser wildeman met kaneel
Gestoofde witte kool met komijn

Nagerechten

Het nagerecht zal aan tafel geserveerd worden

Grand dessert Noël
Kaasvariatie van binnenlandse en buitenlandse kazen met stroop en vijgenbrood

Uiteraard is er ook aan onze kleine gasten gedacht…
Kinderarrangement á € 21,50 per kind

Voor de kinderen serveren wij:

Kipcocktail of fruitcocktail
Tomatensoep
Friet met frikadel, kroket, kipnuggets of schnitzel
Kinderijsje

 

DINERBUFFET

 

Voorgerechten

Diverse vers gebakken broodsoorten met kruidenkaas, roomboter met knoflook en tomaten tapenade
Salade van zoetzure komkommer met dille en fijngesneden sjalot
Tomatensalade met olijfolie en basilicum
Waldorfsalade met walnoten en gerookte kip
Jonge bladsalade met val dieu kaas en honing dressing
Drieluik van gerookte vissoorten geserveerd met citroenmayonaise en rucola
Charcuterie van gerookte vleeswaren met chutney van rode ui
Trilogie van wild paté met cranberry compote
Rosé gebraden fricandeau met tonijnmayonaise
Salade met Noorse garnaaltjes, bleekselderij en mango
Huisgemaakte rundvlees salade met dungesneden beenham
Getrancheerd gehaktbrood met compote van mosterd en kool
Carpaccio van gerookte kalkoen met gemarineerde sinaasappel


Soepen

Rijkelijk gevulde vissoep met scampi
Créme van bospaddenstoelen met fijngesneden bosui
Krachtige wildbouillon met oesterzwam en kervel


Hoofdgerechten

U dient een keuze uit de hoofdgerechten te maken
Onze hoofdgerechten worden geserveerd aan tafel

Hert met aardappel mousseline, truffel en pompoen
of
Kabeljauw met worteljus, doperwten en tagliatella
of
Ossenhaas met schorseneren, gebakken paddenstoel, béarnaise saus en dikke frites


Nagerecht
Het nagerecht zal aan tafel geserveerd worden

Grand dessert Noël
Kaasvariatie van binnenlandse en buitenlandse kazen met stroop en vijgenbrood

Reserveren

U kunt online via het contactformulier uw tafel reserveren. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Dan kunt u ons bereiken via +31 (0)45 20 80 200 of wilt u ons een email sturen, mail dan uw vraag naar info@overstehof.nl Verblijft u tijdens de feestdagen in ons hotel? Overstehof heeft in combinatie met een restaurantreservering een speciale kameraanbieding.