Valentijnsdag

Shared dining menu

 

Voorgerecht

Gemarineerde Yellow fin tonijn met een licht pikante mayonaise
Rosbief van gemarineerde runderhaas met truffelmayonaise
Duo van geitenkaas met een samensmelting van framboos

Tussengerecht

Op de huid gebakken snoekbaars filet met rode bietjes en parelgort
Crémesoep van geroosterde paprika met zacht gegaarde hoenderborst

Hoofdgerecht

Entrecote met een compote van zoete rode ui en krachtige rode wijn saus
Gebakken doradefilet met gekarameliseerde venkel en sinaasappelolie

Nagerecht

Regionaal kaasplateau met vijgenstroop, kletzenbrood, druiven en noten
Chocoladevariatie; chocolademousse, chocoladeganache, huisgemaakte brownie en vanille ijs

Reserveren

U kunt online via het contactformulier uw tafel reserveren. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Dan kunt u ons bereiken via +31 (0)45 20 80 200 of wilt u ons een email sturen, mail dan naar info@overstehof.nl