Zakelijk

 • Vergaderingen

  Landgoed Overste Hof is het perfecte decor voor gasten die op zoek zijn naar een unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten al dan niet te combineren met een diner of overnachting. Wissel werk af met ontspanning en maak een wandeling door de mooie omgeving . Wij bespreken uw ideeën graag met u en helpen u bij het realiseren ervan. Wij nemen u de gehele organisatie van de bijeenkomst uit handen en `zorgen ervoor dat u op de dag zelf nergens meer over hoeft na te denken, zodat u zich volledig op uw zakenrelaties kunt richten.

 • Bedrijfsevenementen

  De inspirerende omgeving heeft een positieve invloed op uw bijeenkomst. Van een vergadering van 1 uur tot meerdaagse conferenties. Door de hoeveelheid aan flexibele en diverse ruimtes biedt Landgoed Overste Hof een breed scala aan mogelijkheden. Vergaderingen, seminars, recepties, borrels, maar ook teambuilding activiteiten of meerdaagse bedrijfsdagen.Niet meer rijden na een vermoeiende dag? Wij hebben 29 hotelkamers tot onze beschikking staan die u kunt reserveren voor u en uw zakelijke relaties. Dit zodat u de dag erna weer fris de dag kunt beginnen.

 • Sociale Evenementen

  Een gezellig samenzijn op Landgoed Overstehof, een prachtig stukje natuur midden in Parkstad, een bijzondere locatie voor elke speciale gebeurtenis. Naast de prachtige locatie met alle mogelijkheden spreekt ook de jarenlange ervaring op het gebied van evenementen voor Overstehof. Van kleine intieme borrels tot bruiloften en grootschalige evenementen. Met steeds het oog en de aandacht voor uw specifieke wensen, denken wij met u mee en alles wordt tot in detail uitgewerkt. Ùw evenement met een volmaakte service in Overtsehof stijl.

 • Vergaderarrangementen

  Vergaderen met mooi uitzicht

  Natuurlijk is alles mogelijk, wij stellen graag een arrangement op maat voor u samen of maken een offerte op basis van uw budget. Wij hebben verschillende vergaderarrangementen samengesteld om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Voor bedrijven die minimaal 10 vergaderingen per jaar boeken, bestaat de mogelijkheid om een corporate contract op te stellen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst om u hier meer over te vertellen.

 • Zaalarrangementen

  Alleen betalen voor wat je nodig hebt

  Wij hebben naast ons ruime restaurant de beschikking over 4 sfeervolle zalen. U kunt zelf bepalen welke ruimte u het meest aanspreekt en waar u uw vergadering of bijeenkomst wenst te geven. Elke zaal heeft een verschillende oppervlakte en geschikt voor een bepaald aantal personen. Maximaal 250 personen kunnen tegelijk in 1 zaal in theateropstelling plaatsnemen. Maak een afspraak om de zalen te bekijken en laat u verrassen door de sfeervolle en multifunctionele ruimtes.

 • Faciliteiten

  Landgoed Overste Hof beschikt over uitgebreide faciliteiten en met assistentie van het ervaren team van eventplanners kunt u uw evenement volledig naar eigen wens organiseren. Onze vergaderruimtes beschikken over een draadloze internetverbinding, beamer met scherm en flip-over. Overige audiovisuele middelen kunnen wij voor u faciliteren op aanvraag. Er zijn ruime en gratis parkeergelegenheden en Landgoed Overstehof is rolstoeltoegankelijk. Wij faciliteren u optimaal met onze sfeervolle zalen en de specialiteiten uit onze eigen keuken.

 • Zalen

  De vergaderzalen van Landgoed Overstehof zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. U kunt ongestoord en comfortabel vergaderen. Gebruik van Wi-Fi is voor hotelgasten en bezoekers van conferenties inmiddels een eerste levensbehoefte, daarom heeft Overste Hof in 2016 een nieuwe Wi-Fi installatie geimplemteerd. Alle zalen beschikken over voldoende daglicht en hebben de mogelijkheid om volledig verduisterd te worden. Tevens zijn er meerdere subruimtes waar u gebruik van kunt maken.

 • Exclusiviteit

  Exclusief voor uw organisatie

  Het is mogelijk Landgoed Overste Hof (inclusief hotel) exclusief af te huren, zodat u exclusief gebruik kunt maken van onze faciliteiten en de locatie. U kunt dan in alle rust en privacy vergaderen. De kosten en aanvullende voorwaarden hiervan zijn op aanvraag beschikbaar. Landgoed Overstehof, ideaal voor meerdaagse bijeenkomsten, beschikt over 29 hotelkamers. Indien de locatie exclusief wordt afgehuurd, kunnen wij voor de hotelkamers een speciale prijs maken. U bent verplicht F&B bij het landgoed af te nemen.