Dine at dome

Dineren in een van onze gezellige “domes” is de perfecte manier om te genieten van het prachtige 360 graden uitzicht op alle vier de seizoenen. De “domes” bieden de perfecte setting voor elke speciale gelegenheid: of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een jubileum of een avondje uit met familie. Dineer met uw geliefden in uw verwarmde privé-eetkamer, terwijl subtiele sfeerverlichting voor een gezellige avond zorgt. Alle koepels zijn uitgerust met Bluetooth-speakers, zodat u uw eigen muziek kunt afspelen. De ervaring is werkelijk uniek en onvergetelijk. Dus kom en geniet van het beste van de vier seizoenen vanuit het comfort van uw eigen privé restaurant.

3, 4, of 5-gangenmenu van onze chef Eric van de Weijer

Let op: op de website van Dine at Dome betaal je apart de huurprijs van de dome tijdens het boekingsproces. Deze kosten bedragen 50 euro en deze dient men vooraf te betalen aan Dine at Dome. Het diner betaalt men uiteraard pas op locatie.

Ontvang een volledige terugbetaling van de koepelreserveringskosten als u ten minste 48 uur voor het begin van uw reservering annuleert.

Heb je vragen over het Dine at Dome-concept, de koepelreserveringskosten of heb je hulp nodig bij het maken van je koepelreservering?

Stuur ons een bericht

×
?
STUUR BERICHT 045 20 80 200
×

Wij maken gebruik van cookies.

Meer informatie
×
NIEUWSBRIEF Blijf op de hoogte!
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Landgoed Overste Hof. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.