Zakelijk

 • Vergaderarrangementen

  Vergaderen met mooi uitzicht

  Natuurlijk is alles mogelijk, wij stellen graag een arrangement op maat voor u samen of maken een offerte op basis van uw budget. Wij hebben verschillende vergaderarrangementen samengesteld om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Voor bedrijven die minimaal 10 vergaderingen per jaar boeken, bestaat de mogelijkheid om een corporate contract op te stellen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst om u hier meer over te vertellen.

   

 • Zaalarrangementen

  Alleen betalen voor wat je nodig hebt

  Wij hebben naast ons ruime restaurant de beschikking over 4 sfeervolle zalen. U kunt zelf bepalen welke ruimte u het meest aanspreekt en waar u uw vergadering of bijeenkomst wenst te geven. Elke zaal heeft een verschillende oppervlakte en geschikt voor een bepaald aantal personen. Maximaal 250 personen kunnen tegelijk in 1 zaal in theateropstelling plaatsnemen. Maak een afspraak om de zalen te bekijken en laat u verrassen door de sfeervolle en multifunctionele ruimtes.

 • Faciliteiten

  Landgoed Overste Hof beschikt over uitgebreide faciliteiten en met assistentie van het ervaren team van eventplanners kunt u uw evenement volledig naar eigen wens organiseren. Onze vergaderruimtes beschikken over een draadloze internetverbinding, beamer met scherm en flip-over. Overige audiovisuele middelen kunnen wij voor u faciliteren op aanvraag. Er zijn ruime en gratis parkeergelegenheden en Landgoed Overste Hof is rolstoeltoegankelijk. Wij faciliteren u optimaal met onze sfeervolle zalen en de specialiteiten uit onze eigen keuken.

 • Zalen

  De vergaderzalen van Landgoed Overste Hof zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. U kunt ongestoord en comfortabel vergaderen. Gebruik van Wi-Fi is voor hotelgasten en bezoekers van conferenties inmiddels een eerste levensbehoefte, daarom hebben wij in 2016 een nieuwe Wi-Fi installatie geïmplementeerd. Alle zalen beschikken over voldoende daglicht en hebben de mogelijkheid om volledig verduisterd te worden. Tevens zijn er meerdere subruimtes waar u gebruik van kunt maken.

 • Exclusiviteit

  Het is mogelijk Landgoed Overste Hof (ook inclusief hotel) af te huren, zodat u exclusief gebruik kunt maken van onze faciliteiten. Ideaal voor meerdaagse bijeenkomsten. Ons hotel beschikt over 29 hotelkamers. De kosten en aanvullende voorwaarden hiervan zijn op aanvraag beschikbaar.

 • Vergaderingen

  Het perfecte decor voor zakelijke bijeenkomsten op een unieke locatie. Onze ruimtes zijn ideaal ontworpen en hebben een productieve sfeer. Vergader in alle rust en geniet van onze diverse vergaderarrangementen. Wissel werk ook eens af met ontspanning en maak een korte wandeling door de mooie omgeving. Sluit uw vergadering af met een gezellige borrel aan onze bar, of combineer uw productieve dag met een diner of overnachting.

 • Bedrijfsevenementen

  De inspirerende omgeving heeft een positieve invloed op uw bijeenkomst. Van een vergadering van een uur tot meerdaagse conferenties. Door de hoeveelheid aan flexibele en diverse ruimtes bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Vergaderingen, seminars, recepties, borrels, maar ook teambuilding activiteiten of meerdaagse bedrijfsdagen. Niet meer rijden na een vermoeiende dag? Wij hebben 29 hotelkamers die u kunt reserveren voor uw zakelijke relaties. Dit zodat u de dag erna weer fris de dag kunt beginnen.

 • Sociale Evenementen

  Een gezellig samenzijn op Landgoed Overste Hof, een prachtig stukje natuur midden in Parkstad. Een bijzondere locatie voor elke speciale gebeurtenis. Naast de prachtige locatie met alle mogelijkheden spreekt ook de jarenlange ervaring op het gebied van evenementen. Van kleine, intieme borrels tot bruiloften en andere grootschalige evenementen. Met steeds het oog en de aandacht voor uw specifieke wensen, denken wij met u mee en wordt alles tot in detail uitgewerkt.

Stuur ons een bericht

×
?
STUUR BERICHT 045 20 80 200
×

Wij maken gebruik van cookies.

Meer informatie
×
Het terras is open tussen 12.00 en 22.00 uur.

Iedere dag geopend. Reserveer hier een tafel op het terras.

Reserveer
×
NIEUWSBRIEF Blijf op de hoogte!
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Landgoed Overste Hof. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
BOOK NOWWHY?
5 ADVANTAGES
 
 
X
 
Free cancellation 2 days before arrival
V
X
X
Always the best price
V
X
X
Best priced hotelarrangements
V
X
X
Early check-in from 12:00h
V
X
X
Free Wi-Fi
V
V
V
BOOK NOW