CULINAIR

Restaurant

In landelijk industriële stijl
In ons sfeervolle restaurant laten we u graag kennis maken met bijzonder smakelijke gerechten en lokale streekproducten. Het restaurant is kortgeleden geheel opnieuw ingericht in landelijk industriële stijl. Met uitzicht over het vijverterras en het water is het een mooie, moderne plek om met uw tafelgenoten te genieten van onze diverse menukaart. Een veel gekozen optie is ‘Chef’s surprise menu’ een door onze chef Fred Smits samengesteld wisselend dagmenu met producten van het seizoen.

Dagelijks van 12:00u - 22:00u

Bar & Lounge

‘De huiskamer’
Onze lounge wordt zeer typerend de huiskamer genoemd. Een gezellige plek om een boek te lezen in een van de grote fauteuils, of aan de bar te genieten van een drankje terwijl u spiekt wat er in de keuken gebeurt. Ook kunt u plaatsnemen aan onze bijzondere leestafel, om te genieten van een kopje koffie en een tijdschrift. In de huiskamer voelt het altijd als thuiskomen.

Dagelijks van 12:00u - 22:00u

Terras

Genieten aan het water
Op ons vijverterras geniet u van de rust te midden van de natuur. Op een zonnige dag is het heerlijk vertoeven met een hapje en een drankje en uitzicht op het water. Een fijne plek om even bij te komen na een wandeling door het prachtige Strijthagerbeekdal. Samenzijn met vrienden en familie, een goed boek lezen of bijzondere vogels spotten rondom de vijver; het is zonder twijfel goed vertoeven. In de wat frisse maanden geven we u graag een warme plaid, zodat u het hele jaar door kunt genieten van de heerlijke buitenlucht.

Dagelijks van 12:00u - 22:00u

Chef-Kok

De keuken van Eric
Onze chef-kok Eric van de Weijer heeft jarenlange ervaring op het hoogste niveau. Als kok heeft hij zijn strepen verdiend bij onder andere het gerenommeerde Kasteel Wittem. Eric is onze meester in de keuken, bij hem is alles toevertrouwd.

Dagelijks van 12:00u – 22:00u

Diner

Op een unieke plek
In ons restaurant kunt dineren in een mooie, landelijke omgeving. Naast de prachtige ambiance is het natuurlijk het belangrijkste dat u geniet van lekker eten en mooie wijnen. Wilt u meer privacy tijdens het eten of wilt u met een groot gezelschap dineren? Dan kunt u terecht in onze Vijverkamer.

Onze keuken is dagelijks geopend van 12:00u tot 22:00u

Borrel

Altijd een goede reden om te borrelen.
Een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, geboorte of reünie is hét moment om samen te proosten. Maar borrelen is ook heerlijk wanneer je wilt bijpraten met vrienden, vrienden of een zakenpartner. Of gewoon, omdat het vrijdag is. Met mooi weer op ons vijverterras en in de winter in onze huiskamer bij de haard.
Met een gezelschap genieten van een hapje en drankje voor een gunstig tarief? Informeer dan naar onze borrelarrangementen.

Lunch

Privé of zakelijk, snel of langzaam
De ideale locatie voor een lunch in Parkstad. Centraal gelegen en altijd een parkeerplaats voor de deur. Een discrete locatie voor een lunch met uw zakenrelatie of collega. In een sfeervolle omgeving genieten van heerlijke lunchgerechten, zoals diverse bammetjes, een uitsmijter of salade. Liever uitgebreid genieten? Kies dan onze 2 gangen verrassingslunch van de chef en kies voor vlees, vis of vegetarisch. Weinig tijd? Geef het even aan! Wij serveren deze Luxe Lunch dan binnen één uur.

Dagelijks van 12:00u - 17:00u

Ontbijt

Begin de dag goed
Tussen 7:00u en 10:00u kunt u in alle rust genieten van een ontbijt met een heerlijke kop koffie of thee en een assortiment van broodjes, boterhammen, croissantjes, verschillende soorten broodbeleg, yoghurt, fruit, gekookte eieren, roerei en verschillende zoetigheden.

Dagelijks van 07:00u - 10:00u

Luxe Lunch

Vlees, vis of vegetarisch
Even er tussenuit, ontsnappen aan de drukte en hectiek van alledag. Gezellig bijkletsen met een vriendin of familie, of met een van uw relaties zakelijk lunchen? Geniet van een 2-gangen lunch, waarbij u een keuze maakt tussen vlees, vis of vegetarisch. Een culinaire verrassing van onze chef-kok Eric van de Weijer. Weinig tijd? Geef het even aan! Wij serveren deze Luxe Lunch dan binnen één uur.

€ 27.50 | 12:00u - 17:00u

Stuur ons een bericht

×
?
STUUR BERICHT 045 20 80 200
×

Wij maken gebruik van cookies.

Meer informatie
×
NIEUWSBRIEF Blijf op de hoogte!
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Landgoed Overste Hof. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.