Ga terug

Ontdek een wereld van culinaire verwennerij en ontspanning

Hotel

Overnacht op een bijzondere locatie in Landgraaf. Luxueuze kamers en suites, als perfecte uitvalsbasis voor diverse arrangementen in en rondom een regio als geen ander. Landgoed Overste Hof is een indrukwekkend landgoed in traditionele stijl dat ligt verscholen in het midden van het prachtige natuurgebied Strijthagen, op slechts 300 meter afstand van Snow World en op slechts 20 minuten rijden van Aken, Valkenburg en Maastricht.

Boek direct

Restaurant

In ons sfeervolle restaurant laten we je graag kennis maken met bijzonder smakelijke gerechten en lokale streekproducten. Met uitzicht over het vijverterras en het water is het een mooie plek om met tafelgenoten te genieten van een lekker diner. Een veel gekozen optie is het ‘Tasting Menu’. Een door onze chef Eric van de Weijer samengesteld wisselend maandmenu met producten van het seizoen. (Honden zijn binnen niet toegestaan, maar wel op ons terras)

Reserveer direct

Bruiloften

Landgoed Overste Hof is een officiële trouwlocatie van de gemeente Landgraaf. Het is dan ook mogelijk om de trouwplechtigheid te houden in een van de sfeervolle ruimtes, buiten op ons vijverterras of in het gras aan de waterkant. Landgoed Overste Hof biedt U een totaalplaatje. Van de trouwceremonie en receptie, tot het huwelijksfeest en de bruidssuite. Doordat ons landgoed een grote oppervlakte beslaat, kunnen wij u een breed scala aan mogelijkheden bieden.

Ontdek de mogelijkheden

Evenementen

Wij hebben verschillende vergaderarrangementen samengesteld om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Voor bedrijven die minimaal 10 vergaderingen per jaar boeken, bestaat de mogelijkheid om een corporate contract op te stellen. Neem voor meer info gerust contact met ons op, wij stellen graag een arrangement op maat samen of maken een offerte op basis van uw budget.

Boek een evenement

Vergaderingen

Inspirerende ruimtes, een landelijke omgeving en persoonlijke aandacht. Vergader in alle rust in een landelijke setting. Wissel werk ook eens af met ontspanning en maak een korte wandeling door de mooie omgeving. Sluit uw vergadering af met een gezellige borrel aan onze bar, of combineer uw productieve dag met een diner of overnachting.

Ontdek de mogelijkheden

Koffietafels

Een natuurlijke omgeving met diverse passende ruimtes, temidden van de bosrijke omgeving en vijvers. Onze koffietafels vinden altijd in een ruimte plaats die is gereserveerd voor uw gezelschap, zodat u op een discrete en rustige manier samen kunt zijn. Wij bieden diverse mogelijkheden. Specifieke wensen nemen we uiteraard graag met u door.

Bekijk de mogelijkheden

Teambuilding

Samenkomen te midden van een idyllisch landschap, waar alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn. Naast onze bijzondere vergaderfaciliteiten beschikt Landgoed Overste Hof over 30 comfortabele hotelkamers en een voortreffelijk restaurant. Tevens bieden wij een uitgebreid scala aan teamactiviteiten aan, zowel binnen als buiten. Of het nu op onze eigen accommodatie is of op een van de prachtige landelijke locaties die Limburg te bieden heeft.

Bekijk de mogelijkheden

Ceremonie arrangement

Landgoed Overste Hof is een officiële trouwlocatie van de gemeente Landgraaf. Het is dan ook mogelijk om de trouwplechtigheid te houden in een van de sfeervolle ruimtes, buiten op ons vijverterras of in het gras aan de waterkant. Landgoed Overste Hof biedt U een totaalplaatje. Doordat ons landgoed een grote oppervlakte beslaat, kunnen wij je een breed scala aan mogelijkheden bieden.

Bekijk de mogelijkheden

Op zoek naar de perfecte bruiloftslocatie, evenementenlocatie of hotel? Kom onze droomlocatie bezichtigen!

Plan een afspraak

Vind ons

Overstehofweg 14
6372VG Landgraaf

+31 (0) 45 20 80 200 info@overstehof.nl