Ga terug

Teambuilding activiteiten in Zuid-Limburg

vraag offerte aan

Teambuilding op een bijzondere locatie

Samenkomen te midden van een idyllisch landschap, waar alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn. Naast onze bijzondere vergaderfaciliteiten beschikt Landgoed Overste Hof over 30 comfortabele hotelkamers en een voortreffelijk restaurant.
Tevens bieden wij een uitgebreid scala aan teamactiviteiten aan, zowel binnen als buiten. Of het nu op onze eigen accommodatie is of op een van de prachtige landelijke locaties die Limburg te bieden heeft.

Vergaderen | Overnachten | Team building

Landgoed Overste Hof biedt een unieke vergaderlocatie te midden van het prachtige park Gravenrode. Deze locatie bevindt zich aan de voet van het schilderachtige hellingbos Wilhelminaberg en grenst direct aan de sfeervolle vijverpartijen, wat haar bijzonder maakt. De weelderige faciliteiten en de prachtige kamers en suites van het hoevehotel maken van Landgoed Overste Hof een zeer geliefde vergaderlocatie.

Ons toegewijde team staat klaar om je te assisteren bij het vormgeven van de gewenste teambuildingactiviteiten, zodat jouw vergadering een succesvolle en gedenkwaardige ervaring wordt.

 

Betaal alleen voor wat je verbruikt
Arrangementen op maat gemaakt
30 hotelkamers en suites
Teambuilding activiteiten
Volledige exclusiviteit is mogeiljk
Wij maken van jouw event een succes

Team buildinig activiteiten

Schapendrijven

Schapen drijven: een teambuildingactiviteit met een Limburgse twist

Bij ons staat niet alleen onze natuurgids klaar om u mee te nemen op avontuur, maar ook onze schapendrijver staat te popelen om je meer te laten ontdekken over Limburg. Hier wacht echter een extra uitdaging op je: één kudde schapen en slechts 3 honden. Hoe krijg je alle schapen zo snel mogelijk weer veilig in hun hok?

 • Communicatie
 • Samenwerking
 • Leiderschap

MTB clinic

Zuid-Limburg vormt een prachtig decor voor een mountainbike clinic. De bossen, kronkelige paden en glooiende heuvels bieden een uitdagend terrein voor een begeleide rit met een professional. Een lokale top mountainbiker staat klaar om u te begeleiden en voorziet u van waardevolle tips en trucs. Naast technisch advies, spelen bij mountainbiken ook andere belangrijke aspecten een rol, zoals uithoudingsvermogen, het herkennen van grenzen en het bevorderen van teamspirit. En uiteraard wordt er genoten van de heerlijke paadjes en vergezichten.

 • Teamspirit
 • Grenzen herkennen en aangeven
 • Uithoudingsvermogen

Schermen

Ben je op zoek naar een sportieve en leuke activiteit om het hoofd lekker leeg te maken na een lange vergadering?
Wat dacht je dan  van een workshop schermen?
Durf je het duel aan met je collega’s om te bewijzen dat je de beste schermer bent van het team?

 • Buiten de comfort zone treden
 • Wedstrijdelement

Niets is wat het lijkt

Deze speciale teambuildingsactiviteit is zoals geen ander. Het is namelijk geen quiz of een escaperoom maar een groot spel dat bestaat uit een eindeloos aantal spelelementen en mogelijkheden. Samen speel je in teams tegen elkaar. Welk team krijgt het voor elkaar om het hoofd koel te houden en zal het spel het slims spelen?

 • Samenwerken onder spanning
 • communiceren

Fietsen door de grotten van Valkenburg

Wilt u liever even met uw team van de locatie af? Das is geen probleem, ook in onze omgeving kunnen wij een aantal leuke activiteiten organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een fietstocht door de grotten van Valkenburg.

 

Klimparcours

Bouw een band en vertrouwen op binnen je team door elkaar samen door een parcours te leiden op grote hoogte. Pluspunt, geniet tijdens het parcours van het prachtige uitzicht van Zuid-Limburg!

 • Vertrouwen
 • samenwerking

Connect and collab

Doormiddel van dit spel kunt u uw team dichter bij elkaar brengen. Tijdens het spel gaat alles om verbinding, samenwerken en energie. Het spel is op locatie te organiseren en is zowel leuk voor een klein als een groot gezelschap.

 

 • Samenwerking
 • Verbinding

Nodig je zelf uit op onze locatie!

Plan een bezichtiging en een persoonlijk gesprek met ons business team

Klik hier om een afspraak in te plannen
Bedrijfs events
Sociale events
Altijd een passende ruimte
Inspirerende sessies
Terras aan de waterkant
Familiefeestjes
Meerdaagse events
Alles in eigen huis

Een hecht team wacht op je!

Bij Landgoed Overste Hof kun je als zakelijke gast vol vertrouwen rekenen op ons ervaren en toegewijde team. We zijn er om van jouw teambuilding event een buitengeweldige belevenis te maken. Samen creëren we herinneringen die lang zullen blijven hangen.