KOFFIETAFEL

Een moeilijke dag mooi afsluiten

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om het gezelschap voor een koffietafel te ontvangen op een andere locatie dan het uitvaartcentrum. Een afscheidsbijeenkomst op een bijzondere locatie maakt het tot een waardig geheel. Landgoed Overste Hof is een ideale locatie voor een afscheidsbijeenkomst na een uitvaart. Onze ligging is centraal en de locatie biedt ten allen tijden voldoende parkeergelegenheid. Uw samenzijn wordt door ons in alle rust en ruimte verzorgd. Landgoed Overste Hof beschikt over diverse ruimtes die geschikt zijn voor een samenzijn na een uitvaart, afhankelijk van het aantal genodigden. Ons restaurant, een lichte ruimte met uitzicht op de vijver en het bos, is uitermate geschikt voor een persoonlijke afscheidsceremonie. Onze koffietafels vinden altijd in een ruimte plaats die is gereserveerd voor uw gezelschap, zodat u op een discrete en rustige manier samen kunt zijn. Wij bieden een aantal mogelijkheden. Specifieke wensen nemen we uiteraard graag met u door.

Dagelijks van 10:00u - 18:00u

Altijd een geschikte ruimte

Landgoed Overste Hof beschikt over verschillende ruimtes van verschillend formaat. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap kunt u terecht in onze Vijverkamer, een ruimte met uitzicht over de vijver en het bos, of in onze lounge. Voor een groter gezelschap is ons restaurant geschikt, dat eveneens uitzicht biedt op de vijver en het bos. Daarnaast beschikt Landgoed Overste Hof over de Koetszaal, een ruimte die plaats biedt aan gezelschappen tot 250 personen. Wij denken graag met u mee over de invulling van de afscheidsbijeenkomst, tijdens een persoonlijk gesprek op locatie onder het genot van een kopje koffie.

Dagelijks van 10:00u - 18:00u

Uitvaart op locatie

Het komt steeds vaker voor dat een uitvaartplechtigheid plaats vindt op een alternatieve locatie en niet meer in het uitvaartcentrum. Bij ons is het mogelijk om uitvaarten op locatie te houden tot een maximum van 200 personen. Wij hebben meerdere ruimtes ter beschikking die geschikt zijn voor een liefdevol afscheid. Daarnaast kunnen wij met al uw wensen rekening houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tafel voor een foto die aan het begin van de ruimte geplaatst wordt, het aantal kaarsen dat u in de ruimte wenst en de plaats voor het condoleanceregister. Na de uitvaart hebben wij ook diverse ruimtes ter beschikking die geschikt zijn voor het houden van de koffietafel.

Stuur ons een bericht

×
?
STUUR BERICHT 045 20 80 200
×

Wij maken gebruik van cookies.

Meer informatie
×
NIEUWSBRIEF Blijf op de hoogte!
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Landgoed Overste Hof. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.