TROUWEN

Officiële trouwlocatie

Romantische plek vol charme
Landgoed Overste Hof is een officiële trouwlocatie van de gemeente Landgraaf. Het is dan ook mogelijk om de trouwplechtigheid te houden in een van de sfeervolle ruimtes, buiten op ons vijverterras of in het gras aan de waterkant. Landgoed Overste Hof biedt U een totaalplaatje. Van de trouwceremonie en receptie, tot het huwelijksfeest en de bruidssuite. Doordat ons landgoed een grote oppervlakte beslaat, kunnen wij u een breed scala aan mogelijkheden bieden.

Landgoed Exclusief

Een sprookjeslocatie voor u alleen!
Het gehele landgoed afhuren als privélocatie, (eventueel) inclusief de hotelkamers biedt een unieke ervaring. Er zijn die dag géén ander gasten aanwezig. Onze Exclusieve arrangementen bieden eindeloze mogelijkheden. Landgoed Overste Hof biedt het totaalplaatje, van trouwceremonie en receptie, tot het huwelijksfeest en de bruidssuite. Een trouwceremonie kan buiten plaatsvinden, op ons sfeervolle binnenhof of aan het water bij het romantische prieeltje. De mogelijkheden voor het diner zijn eindeloos en voor het huwelijksfeest hebben we voor elk aantal gasten een geschikte ruimte. Wanneer u kiest voor ons Landgoed Exclusief heeft u volledige vrijheid in de keuze voor ruimtes, diner en de eindtijd van het feest. En het allerbelangrijkste: u weet exact waar u aan toe bent, zonder financiële verrassingen achteraf.

Huwelijksfeest

Wij maken elke bruiloft uniek. Doordat ons landgoed een grote oppervlakte beslaat, kunnen wij een breed scala aan mogelijkheden bieden. Onze grote feestzaal is geschikt voor maximaal 500 gasten en is geheel naar eigen wens te decoreren. Deze feestzaal grenst aan ons romantisch binnenhof, de ideale plek voor een bruiloft tijdens de warme zomeravonden. Voor minder grote huwelijksfeesten is onze Vijverkamer of Lounge uitermate geschikt. De mogelijkheden voor het diner op jullie grote dag zijn eindeloos; van buffet of walking-dinner, tot een uitgeserveerd diner of een BBQ. En een huwelijksfeest sluiten we natuurlijk af met een Midnightsnack.

Bruidssuite

Als er een eind is gekomen aan die mooie, maar tevens lange dag, is er niets zo fijn als een heerlijk bed dat enkele meters verderop op jullie staat te wachten. Voor de meeste bruidsparen is de huwelijksnacht heel symbolisch. Het is in ieder geval de eerste keer dat jullie samen slapen als getrouwd stel; een bijzonder moment. Een overnachting in een luxe hotelkamer is daarom de perfecte afsluiting van jullie bruiloft. Onze bruidssuite beschikt over een heerlijk bed en een vrijstaande jacuzzi. Een kamer waarin jullie helemaal tot rust komen na deze indrukwekkende dag en de volgende ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt op bed óf bij mooi weer in jullie eigen tuin.

Bruiloft

Een trouwdag in een exclusieve ambiance. Op Landgoed Overste Hof wordt het een gebeurtenis waar nog lang over nagepraat zal worden. Elke bruiloft is uniek. Wij hebben dan ook geen standaard offertes. Wij nodigen u graag uit voor een afspraak op locatie. Dan merkt u direct of u zicht thuis voelt in de sfeervolle ambiance van ons landgoed en bekijken we samen jullie ideeën en wensen. Samen organiseren wij de mooiste dag van jullie leven!

Koetszaal

Onze Koetszaal is uitstekend in te richten als dinerzaal én feestzaal. De koetszaal beschikt gedeeltelijk over een houten dansvloer en een DJ of band kan zowel voor als op het podium worden geplaatst. De feestzaal grenst aan ons romantisch Binnenhof, waardoor het tijdens de warme zomeravonden mogelijk is om ook een buitenruimte te creëren. Onze grote feestzaal is geschikt voor maximaal 500 staande gasten. Het decoreren van onze feestzaal uitbesteden? Informeer dan gerust naar onze decorateur.

Vijverkamer

Ons vijver restaurant heeft een capaciteit tot maximaal 40 personen (zittende gasten). Indien er een informele opstelling in de zaal wordt geplaatst, waarbij statafels gebruikt zullen worden, heeft de zaal een capaciteit tot ongeveer 70 personen. Deze zaal grenst aan ons vijverterras en biedt uitzicht op de bosrijke, groene omgeving. Onze Vijverkamer is de perfecte ruimte voor een babyborrel, een babyshower, een koffietafel, een High Tea, of intieme bruiloft.

Lounge

Onze Lounge heeft een capaciteit tot maximaal 60 personen zittend. Indien er voor een informele opstelling gekozen wordt met gebruik van statafels dan is deze zaal geschikt voor maximaal 100 personen. Deze ruimte kenmerkt zich door de karakteristieke uitstraling en het warme gevoel van een huiskamer. De Lounge heeft een gezellig ingericht zitgedeelte bij een haard. Ideaal voor een borrel met uw vrienden of familie, of om na een wandeling met de hond even uit te rusten en te genieten van een cappuccino. Door de open keuken neemt u letterlijk een ‘kijkje in de keuken’ en heeft u direct contact met de koks.

Restaurant

In ons restaurant kunt u alle dagen van de week terecht voor een kopje koffie met Limburgse vlaai, een lunch of een uitgebreid diner en bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op het zonnige terras dat direct aan de vijvers ligt, midden in het groen van Landgoed Overste Hof en biedt plek aan maximaal honderd personen. Het restaurant is uitermate geschikt voor een mooi begin van uw feestavond. Een heerlijk diner met alle gasten of een uitgebreid en exclusief buffet zal in overleg geserveerd worden.

Binnenhof

Een romantische trouwceremonie of diner in de buitenlucht? Een authentiek binnenhof van een carré boerderij is daarvoor natuurlijk het perfecte decor. Men zou bijna vergeten dat we in Nederland zijn. Een ceremonie of een intiem feest, alles is mogelijk. Uiteraard staan onze sfeervolle binnenruimtes ter beschikking om de plechtigheid bij alle weertypes door te laten gaan. Samen met een persoonlijke adviseur stippelt u een gedetailleerd scenario van de dag uit.

Trouwprieeltje

Een magische plek om elkaar het jawoord te geven, midden in een landelijke en rustieke omgeving gelegen aan de vijvers van het Strijthagerbeekdal. Bij het trouwprieeltje met de nostalgische houten klapstoeltjes waan je jezelf in een film. Een fantastische romantische setting, waar de zonnestralen door de majestueuze beukenbomen schijnen en het bruidspaar voorzien van een warme gloed. Een pittoreske combinatie van puur natuur en authentiek landschap maken het landgoed een fantastische trouwlocatie voor een exclusieve bruiloft omringd door een oase van groen. Een bijzondere locatie die afgeschermd is van de buitenwereld, waardoor u even vergeet waar u bent.

Trouwen in het naseizoen

Natuurlijk is het buiten het seizoen net zo leuk.

Als u kiest voor ons naseizoensarrangement, kunt u samen met ons een compleet pakket samenstellen dat past bij uw persoonlijke wensen.
Dit omvat de huwelijksceremonie, het diner en het feest, inclusief drankarrangementen.

Het voordeel van het pakket is een enorme korting en toch een compleet programma.
De bladeren aan de bomen kleuren, het landgoed laat zich van zijn mooiste kant zien.

Een complete dag

Wij nemen alle zorgen uit handen

De belangrijkste voordelen van onze locatie zijn;

  • Alles is inbegrepen in de prijs. Geen extra kosten.
  • Er is geen eindtijd voor het feest.
  • Geen andere gasten aanwezig op de locatie. Volledige privacy.
  • Flexibiliteit in planning en maatwerk.
  • Een compleet hotel tot uw beschikking, zonder afnameverplichting.
  • Alle locaties beschikbaar om uit te kiezen, zelfs als het weer niet zo mooi is.

Stuur ons een bericht

×
?
STUUR BERICHT 045 20 80 200
×

Wij maken gebruik van cookies.

Meer informatie
×
NIEUWSBRIEF Blijf op de hoogte!
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws van Landgoed Overste Hof. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.